17 Temmuz 2011 Pazar

Fener İlk Kupayı Aldı İzle

 
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürmek amacıyla Brüksel'de bir 3'lü turnuvaya katılan Fenerbahçe, gurbetten kupayla dönüyor.
Sarı-Lacivertliler, organizasyonun ikinci maçında gençlerden kurulu Belçikalı rakibi Standard Liege'yi 3-1 mağlup etti. Maça oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe, Dia'nın asistini iyi değerlendiren Güiza'nın golüyle daha 1. dakikada 1-0 öne geçti. Ancak Standard Liege'nin bu gole cevabı gecikmedi. Mücadelenin 6. dakikasında Selçuk Şahin kendi yarı sahasında top kaybı yapınca, Liege'li futbolcular Fenerbahçe defansını hazırlıksız yakaladı ve Micky ile eşitliği sağladı: 1-1.
Bu dakikadan sonra Fenerbahçeli Stoch'un etkili oyunu dikkat çekerken yine Slovak oyuncunun başlattığı bir atakta Özer'in pasında Dia topla buluştu. Ceza sahasının solundan çizgiye kadar inen Senegalli futbolcu, penaltı noktasına doğru yerden ortaladı ve kaleciyi geçen topu Cristian boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 2-1.
Karşılaşmanın ikinci yarısı düşük tempoda geçerken artan sağanak yağış yüzünden her iki takım, istediği oyunu ortaya koyamadı. Ancak Semih Şentürk ve Emre Belözoğlu'nun oyuna girmesiyle hareketlenen Sarı-Lacivertliler, 90. dakikada Semih Şentürk'ün attığı golle skoru belirledi: 3-1. Bu sonucun ardından Fenerbahçe üçlü turnuvayı 1. olarak tamamladı. Bu turnuvayla Belçika'daki çalışmalarını tamamlayan Sarı-Lacivertliler, İstanbul'a dönüş uçağını kaçırmamak için kupa törenini kısa tuttu.
Volkan: Bayraklarınızı asın
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Standart Liege maçı öncesi şike iddialarına yönelik bir açıklama yaptı. Sadece futbolcu olarak değil, camia olarak zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Volkan, "Üzerimize düşen görev Fenerbahçe bayrağını saha içinde dalgalandırmak. Bunun için yeşil sahada elimizden geldiği kadar dik durmaya çalışıyoruz. Çünkü biz geçen sene çok büyük emekle bu şampiyonluğu elde ettik. Gerçekten birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bir zamandayız. Bu nedenle her Fenerbahçelinin balkonuna veya penceresine bir Fenerbahçe bayrağı asması gerek." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder